Il sol dell’avvenire (2023)

Kok CinemaxX De waag 9, Lelystad, Flevoland, Nederland

Met Il sol dell'avvenire keert regisseur, schrijver en acteur Nanni Moretti (Caro Diario, Mia Madre) terug naar zijn grote liefdes: Rome en cinema. Moretti speelt zelf een filmregisseur die worstelt met zijn relaties en de productie van zijn nieuwste film. Il sol dell'avvenire springt heen en weer tussen heden en verleden, en fantasie en realiteit. … Lees verder "Il sol dell’avvenire (2023)"

€11,50

Jeanne du Barry (2023)

Kok CinemaxX De waag 9, Lelystad, Flevoland, Nederland

Als vrouw uit de arbeidersklasse snakt de jonge Jeanne Vaubernier naar een hogere status, een haast onmogelijke droom die toch uitkomt door haar charmes; stapje voor stapje lukt het haar de sociale ladder te bestijgen. Wanneer ze koning Lodewijk XV ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Ze wordt zijn courtisane. Een schandaal in … Lees verder "Jeanne du Barry (2023)"

€11,50

Le paradis (2023)

Kok CinemaxX De waag 9, Lelystad, Flevoland, Nederland

Innemende film over twee jongens in detentie, die dachten dat hun leven stilstond, maar ondervinden dat liefde en passie ook een vorm van vrijheid bieden. De zeventienjarige Joe staat op het punt om vrij te komen uit een detentiecentrum voor minderjarigen. Wanneer de rechter zijn vrijlating goedkeurt kan hij zelfstandig gaan wonen, iets waar hij … Lees verder "Le paradis (2023)"

€11,50

Anatomy of a Fall (2023)

Kok CinemaxX De waag 9, Lelystad, Flevoland, Nederland

Na de dood van haar echtgenoot moet een schrijfster bewijzen dat zij onschuldig is. Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel wonen sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij … Lees verder "Anatomy of a Fall (2023)"

€12,75

Quand Tu Seras Grand (2023)

Kok CinemaxX De waag 9, Lelystad, Flevoland, Nederland

Quand Tu Seras Grand is een warme komedie waarin twee werelden samenkomen. Het regisseursduo Andréa Bescond & Éric Métayer brengt met deze film generaties dichter bij elkaar. Quand Tu Seras Grand is een warme komedie waarin twee werelden samenkomen. Het regisseursduo Andréa Bescond & Éric Métayer brengt met deze film generaties dichter bij elkaar. Yannick … Lees verder "Quand Tu Seras Grand (2023)"

€11,50