Donateurs

Word donateur!

U kunt donateur worden van Filmtheater Lelystad. Dat kost € 15,00 per kalenderjaar. Daarmee ondersteunt u ons en kunt u met korting naar voorstellingen van het filmtheater. Die korting bedraagt € 2,00 op de prijs van een toegangskaartje. Daarnaast is er één keer per jaar een speciale donateursavond. Donateurs kunnen dan voor slechts € 2,50 naar de film.

U kunt zich aanmelden als donateur door het invullen van onderstaand formulier (en op verzenden te klikken) en door het overmaken van € 15,00 naar rekeningnummer NL 50 INGB 0009 6380 10 ten name van Stichting Filmtheater Lelystad onder vermelding van Donatie 2023, uw postcode en huisnummer. Zodra uw betaling binnen is bent u donateur en sturen wij u per post een donateurspas met nadere informatie over hoe u met deze pas met korting een toegangskaartje kunt kopen voor onze filmvoorstellingen bij Kok CinemaxX in Lelystad.

Wij gebruiken de persoonsgegevens die u aanlevert uitsluitend voor onze donateurs-administratie. 
Wat dit alles precies betekent en hoe u uw gegevens desgewenst kunt inzien, wijzigen of verwijderen, kunt u lezen in de privacyverklaring elders op onze website.

Alvast dank voor uw aanmelding en veel filmplezier!